UNIR-SE

Per formar part de l’entitat esportiva es pagarà una quota ANUAL del 2017 (de GENER a GENER), el preu simbòlic d’aquesta com a membre de Corredorsvalls.cat és de 20 € per tots/es aquells/es majors de 18 anys i de 10 € pels menors de 18 anys. Aquests, amb el consentiment del seu tutor legal que amb la sol·licitud prèvia siguin admeses i satisfacin la quota social establerta. Tindran els mateixos drets i deures que la resta de membres, amb l’excepció que tindran dret a veu, però no tindran dret a vot en les assemblees.

Es farà el pagament mitjançant un ingrés al compte corrent de l'entitat que us facilitarem una vegada rebuda la vostra solicitud d'alta.

Una vegada donat d’alta i confirmat, el membre té dret a formar part en tot el que fa referència amb els estatuts de l’entitat esportiva. Aquestes quotes, l’entitat té previst poder anar cobrint els gastos que puguin anar sorgint durant l’any, com ara material, organització d’esdeveniments, gestions, sopars, etc.

Amb la inscripció a Corredorsvalls.cat una vegada fet l’ ingrés i donat d’alta us informarem i passareu a formar part d’una llista de membres identificativa, per l’entitat i pels nostres col·laboradors, dels qual podreu gaudir de tots els descomptes i beneficis com a membre i de formar part en aquesta entitat esportiva. Tots aquests, s’aniran informant degudament a través de reunions, les xarxes socials i del correu electrònic.

Durant l’any farem diferents reunions de junta i de tots els membres de Corredorsvalls.cat per tal d’explicar tot el necessari així com les novetats i informar dels moviments i accions que es faran per l’entitat.


IMPLICACIÓ DELS MEMBRES

S’agrairia a tots els membres que:


 •  Es participés en les curses i sortides amb l’equipació de Corredorsvalls.cat sempre que es pugui. En especial també al pujar al podi. En el cas que no en tingueu o l’esteu esperant en la següent comanda, mirarem de deixar-vos una provisional.
 • Sempre inscriure’s en aquestes curses també amb el nom de l’entitat correctament: CORREDORSVALLS.CAT (de vegades en curses de la FEEC a la llista ho trobareu com a CORREDORS VALLS).
 • Fer una crònica amb foto de totes les curses, sortides, etc. que cadascú realitzi per tal de poder actualitzar les nostres xarxes socials. (Enviar-les abans de cada dimecres a corredorsvalls.cat@gmail.com). Aquestes cròniques s’enviaran en format notícia a la premsa local i altres
 • Com a NOVETAT d’aquest 2017 tothom qui vulgui, a partir del gener pot anar contabilitzant les curses que fa, els quilòmetres, els temps i millors marques, etc per tal de fer una base de dades de cada membre i així en el proper Sopar de Gala de final de temporada es faran una sèrie de reconeixements i premis particulars amb aquests números. (Podreu anar seguint l'evolució i resultats al nostre apartat CORRECAMINSEs tindrà que enviar amb el nou format de Google Sheet que us vam explicar a la reunió i us enviarem per correu a tots els socis els passos a seguir i com fer-ho.


Exemple:

Nom: David Palau  Cursa: 10 kms de Valls  Data: 1-1-2017  Temps: 39' 45''  Posició: 17é
Si vols unir-te a nosaltres omple el següent formulari amb les següents dades:


 • Nom i cognoms
 • Email
 • Data de naixement
 • DNI
 • Carrer
 • Població
 • Codi Postal 
 • Telèfon

Nom i Cognoms


Email


Missatge


         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada