UNIR-SE
CORREDORSVALLS.CAT  Temporada 2019
Salutacions amics i amigues de Corredorsvalls.cat!


 

Primer que tot agrair-vos als nous el vostre interès per Corredorsvalls.cat i donar-vos la benvinguda a la nostra entitat i als ja membres donar les gràcies per la vostra confiança durant tot aquest temps, el que segueix i per estimar i compartir aquest esport que tant ens agrada i ens uneix, córrer. Com ja sabeu ens trobem en la nova temporada, la 2019!

 

A continuació us demanem una mica del vostre temps per llegir amb atenció tota la informació important i necessària que volem compartir amb tots vosaltres.

 

 Com molts ja sabeu Corredorsvalls.cat vol ser un lloc de trobada de tots els corredors amateurs i no amateurs de Valls i comarca, amb o sense club, que gaudeixin d’aquest esport de manera individual i que vulguin compartir sortides, entrenaments i experiències amb altres corredors de la ciutat i fer-ho sota uns mateixos colors que ens uneixen i representin com a corredors vallencs i rodalies.

Corredorsvalls.cat no és un club d’atletisme, és una entitat esportiva i grup d’amics per córrer, entrenar i divertir-se, i no es fa responsable de possibles danys físics o morals que es puguin ocasionar tant en moments d’entrenaments i competicions com en qualsevol altra activitat que es realitzi, sent cada individu responsable dels actes que desenvolupi relacionats amb Corredorsvalls.cat o amb alguns dels seus col·laboradors.

A continuació us intentarem explicar de manera breu una sèrie de punts i informació que creiem que és important i necessària de saber.

 

 1. ESTATUTS

 

Corredorsvalls.cat està registrada i donada d’alta com a entitat esportiva. Tothom qui vulgui podrà demanar i veure els estatuts creats per aquesta entitat i per al seus membres simplement sol·licitant-ho a través del nostre correu electrònic corredorsvalls.cat@gmail.com.

 

 

 1. DISSENY EQUIPACIÓ:


Des de l’inici de Corredorsvalls.cat s’ha anat fent diferents dissenys i models d’equipacions en diferents etapes. Així també com algun canvi en els logos de l’entitat. En el dia d’avui finalment ja  tenim l’actual, un que creiem que serà el definitiu, així també com les equipacions fetes per la marca i empresa TÀCTIC. Amb el característic i color original negre amb logos blanc i vermell. Si hi esteu interessats en adquirir alguna peça de roba de l’equipació oficial contacteu amb nosaltres i us informarem dels preus orientatius i dels passos a seguir. A continuació els logos:

 


Realitzarem 1 comanda col·lectiva a l’any. Normalment temporada d’hivern ( si creiem convenient, depenent de la demanada dels membres durant l’any, es podrà fer una segona comanda). Tenim tot tipus de roba, malles curtes, llargues, pantalons curts, paravents, etc etc.. que podeu veure a www.corredorsvalls.cat en l’apartat equipacions. Avisarem unes setmanes abans de realitzar la comanda i informarem de les novetats de roba i nous models que puguem dissenyar i afegir. Ja disposem de roba per la secció de Triatló així com els tri monos, culots de bici, etc .

 

Exemple equipacions:

 

 
 

 

 
 


 
 
 

 

QUOTA ANUAL:   1. PER FORMAR PART DE CORREDORSVALLS.CAT

 Per formar part de l’entitat esportiva es pagarà una quota ANUAL (de GENER a GENER), el preu simbòlic d’aquesta com a membre de Corredorsvalls.cat és de 20 € per tots/es aquells/es majors de 18 anys i de 10 € pels menors de 18 anys. Aquests, amb el consentiment del seu tutor legal que amb la sol·licitud prèvia siguin admeses i satisfacin la quota social establerta. Tindran els mateixos drets i deures que la resta de membres, amb l’excepció que tindran dret a veu, però no tindran dret a vot en les assemblees.

També tenim la possibilitat de fer ús de les instal·lacions del CEM al Fornàs, concretament la pista d’atletisme i vestuaris.

Aquesta modalitat té un preu de 56€ anuals que corresponen a 20€ de quota de soci més 3€ per cada mes d’abonament a les instal·lacions. Aquesta modalitat només es pot fer cada gener sense possibilitat d’afegir-se durant l’any.

Es farà el pagament mitjançant un ingrés al compte corrent de l’entitat que és el següent:

Corredorsvalls.cat

 Caixabanc

IBAN: ES57 2100 0431 7802 0023 2231

Concepte: Quota anual + NOM i COGNOMS (IMPORTANT)

(Sempre abans del dia 15 de gener de l’any en curs)

 

Una vegada donat d’alta i confirmat, el membre té dret a formar part en tot el que fa referència amb els estatuts de l’entitat esportiva. Aquestes quotes, l’entitat té previst poder anar cobrint les despeses que puguin anar sorgint durant l’any, com ara material, organització d’esdeveniments, gestions, sopars, etc.

Amb la inscripció a Corredorsvalls.cat una vegada fet l’ ingrés i donat d’alta us informarem i passareu a formar part d’una llista de membres identificativa, per l’entitat i pels nostres col·laboradors dels qual podreu gaudir de tots els descomptes i beneficis (que a continuació explicarem) com a membre i de formar part en aquesta entitat esportiva. Tots aquests, s’aniran informant degudament a través de reunions, les xarxes socials i del correu electrònic.

Durant l’any farem reunions de junta i de tots els membres de Corredorsvalls.cat per tal d’explicar tot el necessari així com les novetats i informar dels moviments i accions que es faran per l’entitat.

 

 1. NOVES ALTES:  

Si algú estigués interessat en donar-se d’alta i formar part de Corredorsvalls.cat s’haurà d’enviar un correu electrònic a corredorsvalls.cat@gmail.com (o des de la web www.corredorsvalls.cat) sol·licitant-ho juntament amb les dades personals ( Nom i cognoms, DNI, data de naixement, direcció, província, població, número de telèfon, número de mòbil i email ). Posteriorment s’enviarà un correu electrònic explicant tot el funcionament, informació i passos a seguir.

 

 

 

 

 1. AVANTATGES I BENEFICIS PELS MEMBRES: • Dret a participar i formar part en tot el que fa referència amb els estatuts de l’entitat esportiva de Corredorsvalls.cat
 • Gaudir dels avantatges i descomptes que expliquem a continuació:


 

 

 

 

 

DESCOMPTES dels nostres ACTUALS col·laboradors CONFIRMATS:

 


 • Anna Gils:  Una visita d’assessorament nutricional on es parlaria
   de l’abordatge nutricional que es realitza en funció dels objectius
  personals. Visita gratuïta
 • Contacte:  679 569 969    /    annagilsc@gmail.com

 


 • Míriam Cristià: Tarja client exclusiva amb avantatges i descomptes.
 • Contacte:  977 60 52 60     
 • C/ Tomàs Català 14-16 Baixos, Valls
   


 • 5% de descompte  i sorteig en llibres de temàtica ‘runner’.
 • Contacte: 977 60 12 05 /  Carrer de la Cort, 66. Valls 

 


 • Eloi Pallarés: 15 % de descompte en material esportiu.
 • 5% moda casual.
 • Descomptes no acumulables amb altres ofertes o rebaixes.
 • Contacte: 600635698/ Carrer Jaume Huguet 29, Valls.
   

 

 

 1. IMPLICACIÓ  DELS MEMBRES:S’agrairia a tots els membres que:

 1.  Es participés en les curses i sortides amb l’equipació de Corredorsvalls.cat sempre que es pugui. En especial també al pujar al podi. En el cas que no en tingueu o l’esteu esperant en la següent comanda, mirarem de deixar-vos una provisional.
   
 2. Sempre inscriure’s en aquestes curses també amb el nom de l’entitat correctament: CORREDORSVALLS.CAT (de vegades en curses de la FEEC a la llista ho trobareu com a CORREDORS VALLS).
   


 1. ESDEVENIMENTS DE CLUB

Durant l’any anirem fent algunes sortides i entrenaments col·lectius totalment gratuïts que ens serviran per entrenar però sobretot per conèixer-nos i passar una molt bona estona dirigits per alguns dels nostres atletes i professionals de Corredorsvalls.cat.

 • Març: Sortida reconeixement cursa de Bràfim
 • Abril: Sortida reconeixement cursa Pont del Diable
 • Inici primavera: Mini stage a Prades un cap de semana amb families.
 • Juliol: Sortida Riu Glorieta.
 • 11 de setmebre: Sortida arrenjament sender Terra Lliure
 • Participar com cada any amb la MARATÓ DE TV3 amb els partidets de bàsquet que organitza el CBValls. 1. ENTRENAMENT PERSONALS I ESPECÍFICS:

En el cas que vulgueu seguir uns entrenaments específics i personals com ara portar una molt bona rutina d’entrenaments, una correcte progressió, una planificació setmanal/mensual, preparar una cursa o objectiu, podeu contactar amb el nostre President, company, atleta i entrenador Marc Toda, format amb el grau superior d’educació física i amb molts anys d’experiència dins aquesta professió i us informarà de com ho podeu fer, podeu contactar-hi a través del seu correu electrònic marctodavericat@gmail.com.

Per altra banda, també us en podem informar i recomanar d’altres.

 

 1. LLICÈNCIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA 2019

Recomanem que cadascú es tregui la llicència FEEC amb el club esportiu que cregui convenient. De moment, Corredorsvalls.cat encara no es pot fer càrrec de tramitar llicències federatives. Esperem que en un futur sí.

A la pàgina web de la FEEC hi trobareu tota la informació a https://www.feec.cat/feec/llicencia-federativa/

 JUNTA DIRECTIVA:Junta directiva aprovada en reunió celebrada al setembre del 2017.


President: Marc Toda Vericat


Vicepresident: Eduard González Simón

Tresorera: Judit Solé

 

Secretari: Raül Jiménez de los Santos

 

Pàgina web i comanda equipacions/roba:  Joan Mariné i Marc Toda

 

Responsable Xarxes Socials: Marc Toda Vericat i Raül Jiménez

 

Responsable premsa i comunicació: Eduard González Simón


Secció Triatló: Ivan Fernàndez Ponferrada

 

Vocal 1: Jordi Toda Vericat

 

 CONTACTE: correu: corredorsvalls.cat@gmail.com


  Facebook: Corredors Valls


Instagram: Corredors Valls


Twitter: @CorredorsValls


 Adreça: C/ Joan Maragall, n.11, 43800 Valls, Tarragona.

 

 

 
Nom i Cognoms


Email


Missatge


         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada