TRAMITAR LLICÈNCIA FEEC

LLICÈNCIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE MUNTANYA (FEEC) 2016

Tothom qui es vulgui treure la llicència federativa de muntanya (de gener a gener), poseu-vos en contacte amb nosaltres ja que tots els de Corredorsvalls.cat ho tramitarem a través d’una entitat esportiva, concretament La Xiruca Foradada del Pla de Santa Maria. Ells tramitaran la llicència que nosaltres vulguem (normalment és la C) i es farà el pagament d’aquesta + la quota anual de 8€ d’alta (primera vegada) a l’entitat més els 17€ de quota anual. A més, amb aquesta quota anual i sent soci podreu gaudir de totes les activitats que fan i serveis que ofereixen. Us ho aniran informant per email.
Procediment:

1. Descarregar document de llicències de la FEEC 2016 Llicències FEEC

2. Triar la que necessitem (normalment la C és la millor i suficient pel que fa a curses de muntanya, raquetes de neu, etc.

3. Entrar a la seva we concretament a: http://webfacil.tinet.cat/laxiruca/5904

4. Omplir el seu formulari amb totes les dades que demanen per donar-vos d’alta de soci i sobretot especifiqueu a sota a ‘Text’: Llicència FEEC per membre de CORREDORSVALLS.CAT.

5. Espereu i ells es posaran en contacte amb vosaltres dels passos següents a seguir i ells us tramitaran la llicència, etc.

6. Una vegada fet el tràmit i el corresponent pagament la mateixa entitat la Xiruca Foradada us farà arribar el carnet de la FEEC (en el cas que necessitéssiu abans el vostre número de llicència per tal de poder-vos apuntar en curses ja amb la llicència tramitada contacteu amb ells i us el faran arribar)

Com quedaria el preu de la llicència federativa FEEC anual (exemple):

Llicència FEEC ’’C’’  95,70€ + Quota anual Xiruca Foradada (8€ + 17€ = 25€) = 120,70€

És important que tots ho fem per la mateixa entitat (en aquest cas la Xiruca Foradada) ja que així podrem participar en curses, campionats de Catalunya per equips, opció a premis, etc en les quals demanen que tots els membres siguin de la mateixa entitat federada.Carnet federatiu FEEC temporada 2016LLICÈNCIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TRIATLÓ 2016

En el cas de la secció de triatló s’haurà de buscar cadascú el club o l’entitat esportiva que ell cregui i vulgui per tal de tramitar-ho. Nosaltres us podem ajudar a buscar i recomanar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada