diumenge, 12 de febrer de 2017

[CRÒNICA]LA PINEDA CORRE PER LA SOLIDARITAT

Aquest diumenge s’ha celebrat la sisena edició de la Cursa de La Pineda Platja, primera que es disputa dins del Circuit Solidari del Tarragonès 2017, que comptava amb dues proves atlètiques de 5 i 10 quilòmetres, així com diverses curses infantils. En total hi han participat mig miler d’atletes, que han desafiat les fortes ràfegues de vent que bufava a La Pineda (Vila-Seca), però que gràcies a la seva col·laboració han permès recaptar 3.035 euros per a l’Associació Cel Blau de suport al dol de Tarragona.
La cursa ha estat marcada pel fort vent que ha desbarat l’intent de molts corredors de fer les seves millors marques en un circuit ràpid i pla de la platja de la Pineda.
Tot i així el club vallenc CORREDORSVALLS.CAT ha estat representat per diversos atletes a les dos categories amb Núria Roig, Montse Huguet, Anna Barberà, Elio Cuenca, David Arjona, Gerard Cucurull, Raül Jiménez, Alan Fernandez i els més petits en les curses infantils Marc i Aina Caixal.
Destacar el podi aconseguit pel Marc Caixal fent el segon lloc del calaix als 750 metres i els bons temps marcats d’en David amb 18:49 als 5 quilòmetres i Elio amb 38:16 a la cursa dels 10 quilòmetres.

L’atleta Lluís García, del club Athletic Track Bikila Tarragona, s’ha proclamat campió de la prova de 10 quilòmetres després de completar el circuit en 34 minuts i 21 segons i en categoria femenina, la vencedora ha estat l’Alícia Bergadà (40’40”, Bikila Tarragona. Pel que fa a la prova de 5 quilòmetres, el campió masculí ha estat  Juan José González (17’03”, Spa i Salut – Athletic Track Bikila Tarragona i al podi femení, Leticia Barrio (20’40”). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada