divendres, 20 de gener de 2017

[CRÒNICA] AWARDS TRAILSERIES COSTA DAURADA 2016

El passat divendres 20 es va dur a terme a l'hotel Atenea de Vila-seca l'entrega de premis del circuit trailseries Costa Daurada 2016. L'acte que va començar a les 20:00, a part de per entregar els diferents premis, va servir per fer un repàs del circuit del 2016.

Aquest any, 2 corredors de CorredorsValls van ser premiats:
  •          Neus Gil com a campiona femenina del circuit curt de 10 km.
  •          Joan Mariné com a subcampió masculí del circuit curt de 10 km.Acompanyat als 2 reusencs de CorredorsValls al podi hi havia Salvador Martí i Benito Manzanares, 1r i 3r classificats masculins respectivament i Ingrid Ruiz i Dolores Mata, 2ª i 3ª classificades femenines respectivament.

El circuit va constar d'un total de 7 proves que van tenir lloc a diferents llocs de la serra del Montsant i on un total de 1700 corredors van prendre par en alguna de les modalitats de les diferents proves (cursa curta de 10 km, cursa llarga de 21km o caminada).


L'acte també va servir per anunciar que l'empresa Naturetime deixarà d'organitzar el circuit trailseries Costa Daurada en el 2017, però que en el seu lloc organitzarà 5 curses que no formaran part de cap circuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada