diumenge, 13 de novembre de 2016

[CRÒNICA] CORRIOLS DEL VALLÈS

Els tres membres de Corredorsvalls.cat, Àlex Martínez, Joan Campanera i Jordina Peña van participar a la tercera edició de la cursa de muntanya "La Corriols del Vallès". Aquesta constava de dues modalitats, la cursa curta de 14k i la cursa llarga de 24k.

La cursa de 14k amb un desnivell de + 600m acumulats recorria gran part del traçat per corriols i compartint bona part amb la cursa llarga. Amb aquesta modalitat el corredor Àlex  Martínez va completar la cursa amb una molt bona 46ena posició de la general i amb un temps de 1h36.
La cursa de 24k tenia un desnivell acumulat de + 900m i transcorria gran part per diversos corriols, alguns d'ells amb una certa complexitat tècnica passant per 4 poblacions diferents: Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Caldes de Montbui i Sentmenat amb unes vistes espectaculars al Parc Natural de la Mola i la serra de l'Obac. El punt més alt de la cursa era el Pic del Vent, prop de Farell, on es podia gaudir d'una bona  vista del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Moianès i el pre-litoral barcelonès. Amb aquesta distància hi van participar els altres dos corredors vallencs, Joan Campanera finalitzant la cursa amb una fantàstica 11èna posició de la general i amb un temps de 2h19min. Per altra banda, Jordina Peña va creuar la línia de meta amb un temps de 3h03min, assolint una merescuda 2na posició de la general fèmina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada