diumenge, 16 d’octubre de 2016

[CRÒNICA] HALF MARATÓ EMPURIA BRAVA

El passat diumenge dia 16 a Empuriabrava va tenir lloc la tercera edició del Half Empuria brava, un triatló de mitja distància que consta de 1900m de natació, 90 km en bicicleta i 21 km de carrera a peu. La prova va acollir a mes de 450 participants en tres modalitats, Masculí, Femení i Relleus Gairebé tota la prova és va dur a terme al passeig marítim, on és va donar el tret de sortida pocs minuts després de les 9 del matí. 

El tram de natació va estar afectat per meduses, que van aparèixer a primeres hores del matí i alguns dels triatletes sortien amb picades, tot i això, la mar estava molt tranqui-la i va permetre fer una bona natació.

Després de recórrer els 1900m de natació els participants havien de agafar la bicicleta i fer tres tombs a un circuit de 30 km sense gairebé desnivell, el que va fer que fos un recorregut molt ràpid. Per finalitzar la mitja marató transcorria per un camí natural del riu Muga.

La primera posició se la va endu Josep viñoles, amb un temps de 4:03:09 i la primera femenina va ser per Emmanuelle Richard amb un temps de 5:04:26.En aquesta tercera edició el triatleta Elio Cuenca del club vallenc corredorsvalls.cat aprofitava per tancar la temporada de triatló amb un de mitja distància millorant la seva última millor marca en casi 20 minuts i finalitzava amb un temps de 5:20:13, en 16ena posició de la categoria i 140è de la general tot i que buscava poder fer un temps encara menor,però la fatiga al tram de la carrera a peu li va passar factura en una distància en la que ell encara no està gaire habituat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada