diumenge, 9 d’octubre de 2016

[CRÒNICA] CURSA HOLA GENÍS

Diumenge passat el Morell va acollir la tercera Cursa solidària Hol·la Genís que, com en darreres edicions, buscava recaptar fons per a la recerca contra el càncer infantil sota el lema “La victòria és la cura”. Els ingressos de la cursa aniran íntegrament a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, a la Casa Ronald McDonald de Barcelona i a Make a Wish Spain.

Els prop de 1000 inscrits van sortir des de la Rambla del Morell a les 09:45 hores. El circuit va transcórrer pel nucli urbà i, com en anteriors edicions, hi havia quatre modalitats, 5 i 10 km, una caminada solidària de 4 km i una cursa infantil. Corredorsvalls.cat va fer-se present a la modalitat de 5 i 10 km i els més petits del club a la cursa infantil. La pluja va acompanyar a tots els corredors 
solidaris bona part del recorregut. Les noies van participar a la modalitat de 5 km mentre que els nois van participar a la modalitat de 10 km. L’Anna Barberà va aconseguir una merescudíssima setena posició en la classificació general femenina amb un temps de 0:25:25 i Roser Martín va arribar en catorzena posició amb un temps de 0:27:43. Els nois van completar una volta més al circuit fins arribar als 10 km. David Arjona va creuar la línia d’arribada en dissetena posició amb un temps de 0:38:28, el Gerard García en vintena posició amb un temps de 0:39:52 i el Toni Álvarez amb un temps de 0:53:32. Els més menuts del club, l’Arnau González i el Ferran Vallverdú van completar els 150 m que tenia el circuit infantil. Un cop més l’enhorabona als nostres corredors i als més petits que són el futur.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada