dissabte, 10 de setembre de 2016

[CRÒNICA] MARATÓ PER RELLEUS DE VINYOLS

El passat dia 10 de setembre de 2016, l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs, amb la col·laboració del Club Excursionista Vinyols i Vinyols Running , organitzà la la primera marató per relleus de Vinyols i els Arcs, inclosa en la lliga del Camp de Tarragona i amb un circuit de 1500m tancats que van transcòrrer per dins el poble.

La marató per relleus és una cursa atlètica on un equip de 6 corredors/es recorre els 42,195 Km de la marató en 6 relleus. Té els seus orígens al Japó on diversos genets es rellevaven fent el tram entre Tòquio i Kyoto per repartir la correspondència. Actualment és una prova estesa a tot el món i reconeguda per l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme. Diversos països celebren els seus propis campionats.

La prova es divideix en tres categories, femenina, mixta i masculina i dos competicions, la primera ja es va disputar a Santes Creus el passat 4 de juliol i la present edició a Vinyols.

Corredors valls. cat va presentar tres equips, un en cada categoria, amb premi gros en la categoria femenina on l'equip corredoresvalls.cat womens format per Mar, Maite, Rosi, Nuria, Neus, Fina, Montse, Manoli, Núria i Anabel va acabar en tercera posició en el global de la lliga.

Va ser una jornada magnífica on tots el corredors van disfrutar del plaer de córrer, fer-ho en equip i la adrenalina extra que et donaven els crits d'anims dels altres companys i amics, que esperaven el seu torn o be ja estiraven les cames després de l'esforç. Cada volta al arribar a la plaça, que era on corredors valls plantà el camp base, com deia aquell... "gallina de piel!" només de sentir als companys.

La jornada va acabar amb bons resultats, com els de l'equip Espartanos amb un temps total de 02:46:40, equip mixte Rock and Run amb un temps final de 03:29:09 i l'equip femení Womens amb 03:29:17.

Ja per acabar la jornada la organització va preparar un sopar de germanor amb l'entrega de premis amb molts dels participants presents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada