dissabte, 24 de setembre de 2016

[CRÒNICA] CRONOESCALADA DE LA PUJADA DEL NAS DE GEGANT

Aquest passat dissabte es va disputar la 5ª edició de la Pujada al Nas del Gegant, una cronoescalada competitiva individual curta però intensa, ja que té un recorregut de 2.120 m i un desnivell positiu de 403 m. La pujada s’inicia al poble de Prenafeta i seguidament s’endinsa al bosc seguint un bonic camí empedrat que porta a les ruïnes de l’antic poble de Prenafeta on al damunt es poden distingir les restes de l’antic castell. La part final de l’ascensió és el tram més espectacular i tècnic ja que transcorre per la carena del Tossal Gros, on les vistes sobre la Conca de Barberà, el Camp de Tarragona, les muntanyes de Prades i en dies clars els Pirineus, són impressionants. 
A les 10 del matí, sota un bon sol i amb una bona temperatura, es començava a donar les sortides dels seus corredors, un total de 40, que sortien seguidament cada minut.
Corredorsvalls.cat hi va ser present amb el seu corredor Marc Toda. El Marc, era la primera vegada que hi participava. Tot i no tenir referència de temps d’edicions anteriors, va arribar al cim amb un temps de 17 minuts i 38 segons quedant així 4t de la general i primer en categoria sènior.
El primer classificat va ser Guillem Vilalta amb un temps de 16 minuts i 16 segons, seguit d’Andreu Contijoch amb un temps de 16 minuts i 35 segons i finalment, en tercera posició Pol Vilà amb un temps de 16 minuts i 37 segons.
En categoria femenina, la guanyadora va ser la Bibiana Vico amb un temps de 25 minuts i 1 segon, seguida de Judith Mirete amb un temps de 32 minuts i 27 segons i finalment, en tercera posició Maria Rodríguez amb un temps de 33 minuts i 49 segons.
Així doncs, tots els corredors i acompanyants van poder gaudir d’un gran matí, amb molt bon ambient i amb una organització dels Cucots Nocturns novament excel·lent.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada