diumenge, 4 de setembre de 2016

Aquest passat diumenge, coincidint amb el 25é aniversari de les Festes de la mare de Déu de la serra,es va disputar la Cronopinacles. Una cursa d'edició limitada i ben especial.
Una cursa molt curta i explosiva, cronometrada amb sortida dels seus participants els primers a partir de les 9 de la nit, un a un cada 45 segons. Amb sortida i arribada a la plaça de Sant Miquel passant pels Quatre Cantons, carrer de Pere Berenguer de Vilafranca, plaça Major, carrer dels Hortalans, pujada i baixada al campanar de Santa Maria, carrer dels Hortalans, carrer de Josa, carrer Major i finalitzant, de nou, a la plaça de Sant Miquel amb una distància d'uns 700 metres, aproximadament.

Es tractava d'una cursa assequible pel que feia a la distància però que tenia l'atractiu de pujar i baixar al campanar de Santa Maria, córrer per l'interior de l'església i tocar la seva campana. Un centenar de corredors hi van participar.

Corredorsvalls.cat hi va ser present amb el seus corredor Marc Toda i Raul Jiménez. El Raul va acabar amb una molt bona 30a posició amb un temps de 2'53''. Per altra banda, el Marc va pujar al podi en tercera posició amb un temps de 2'29'' a només 3 segons dels primer.
El guanyador en categoria masculina va ser Arnau Domínguez, amb un temps de 2 minuts 26 segons. David Ortín va ser el segon classificat amb un temps de 2 minuts i 28 segons i Marc Toda, el tercer amb un temps de 2 minuts 29 segons. En categoria femenina, la més ràpida va ser Sònia Ferrayuoli amb un temps de 3 minuts 13 segons. La segona i tercera classificada van ser Marta Secall amb un temps de 3 minuts 20 segons i Sílvia Iturria amb un temps de 3 minuts 20 segons, separades per centèsimes.

En acabar, els dos corredors vallencs, així com la majoria dels corredors allí presents, van quedar molt satisfets d'haver participat amb una cursa única i irrepetible com aquesta, amb un ambient pels carrers espectacular i amb una organització de deu per part del Club Atletic Montblanc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada