dilluns, 15 d’agost de 2016

[CRÒNICA] TRAIL DE BELLVEI

El passat dia 15 d’agost es va celebrar dins de les festes majors de la població de Bellvei, el IV Trial Popular que transcorria per la mateixa població.

La cursa tenia dos modalitats una llarga de 10 kilòmetres i una distància curta de 5. Val a dir que la distància curta de 5 kilòmetres no tenia molt desnivell i això va permetre fer bons temps als corredors que la van disputar.

La cursa llarga de 10 kilòmetres tampoc tenia grans desnivells i es van acumular uns 200 metres en total. La cursa llarga va tenir 3 fases diferenciades, la primera passant per dunes de sorra de platja a la vegada que el desnivell era escàs o inexistent, la segona fase va passar per senderons dins de bosquets de la població i el desnivell es va notar i una última part i que segurament els corredors haguessin volgut esquivar, va ser l’asfalt, que es va fer molt dur i va trencar una mica amb la filosofia de “trail”, des de corredors Valls encoratgem a la organització a buscar altres rutes dins del vostre magnífic poble del Penedès.

Corredors Valls va presentar-se amb 3 participants Oriol, Gerard i Raül que van fer bons resultats. Raül va quedar 19è amb un temps de 48:19 i Oriol va fer 28è amb un temps de 50:59, a la cursa llarga, per altra banda en Gerard va fer 12è amb un temps de 24:22 a la cursa curta.

En total van participar 72 corredors i com no remarcar que la organització va ser excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada