dissabte, 6 d’agost de 2016

[CRÒNICA] SANTANDER TRIATHLON SERIES TARRAGONA

El passat dissabte dia 6 d’agost es donava cita una altre proba del circuit “santandertriathlonseries” aquest cop a la ciutat de Tarragona amb més de 1500 participants repartit al llarg de 4 proves, triatló olímpic, triatló sprint, i supersprint. També hi havia la modalitat d’aquatló.

La distància olímpica estava representada per 3 membres de l’equip vallenc corredorsvalls.cat, la prova constava de 1500 metres de natació ubicada al port de Tarragona, 40 quilometres en bicicleta i per finalitzar 10 quilometres que recorria el barri del Serrallo.

L’Ivan fernández, l’Elio cuenca i el Joan Aguadé van ser els triatletes en distància olímpica tots tres van finalitzar la prova en un bon temps, i van acabar amb un bon gust de boca de cara a les properes proves.

Per altre banda la Raquel Pi competia a la distància sprin i va acabar en una bona 22ena posició rebaixant així 7 minuts la seva anterior marca en aquesta distància que consisteix en 750metres de natació 20 quilometres en bici i 5 de carrera a peu.

La propera prova d’aquest circuit serà el proper dia 4 de setembre a Mallorca.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada