dissabte, 13 d’agost de 2016

[CRÒNICA] KV ARREDONDO

Aquest passat cap de setmana es va disputar la cinquena prova de Kilòmetre Vertical de les Sky Runner Series. Després de la quarta del circuit, la Buff Epic a Aigüestortes, en aquesta ocasió es va celebrar a la població d’Arredondo, coincidint també amb el Campionat de Cantabria. 

Seguint el mateix format de competició i distàncies d’aquesta modalitat, la d’Arredondo va ser un Kilòmetre Vertical de 5’5 kms. amb un desnivell positiu de 1.052m. Amb sortida cronometrada al centre del poble i amb final i arribada al cim de la muntanya Mosquiteru. 

Un total de 150 corredors d’aquesta especialitat es van desplaçar de diferents llocs d’Espanya i Europa per participar en aquesta cinquena prova del circuit. Corredorsvalls.cat hi va ser present amb el seu corredor Marc Toda, que aprofitant les seves vacances pel nord d’Espanya va fer parada a Arredondo per tal de participar-hi i així sumar el tercer kilòmetre vertical del circuit i poder seguir agafant experiència en aquesta disciplina.

El Marc, va ser el sisé en sortir en aquesta sortida cronometrada en un bon ritme ja des de l’inici que el va fer avançar ràpidament els del seu davant i ser el primer en arribar al cim del Mosquiteru. Com dèiem es tracta d’una prova cronometrada amb sortides cada vint i trenta segons i va acabar amb un temps de 1h 3’ 8’’ amb una bona 19ª posició de la general. On només nou corredors van aconseguir poder baixar de l’hora. En aquesta edició, les altres temperatures amb un sol que va acompanyar durant tota la jornada, va fer encara més dura aquesta prova.

El guanyador de la prova en categoria masculina va ser Diego Diaz (Equipo Liebana) amb un temps de 51’31’’ i en la guanyadora en categoria femenina va ser Gabriela Sanchez (Equipi CDE Yaniro) amb un temps de 1h 2’ 25’’. La pròxima prova, la sisena del circuit es disputarà a la Puebla de Don Fadrique a Granada en el KV La Sagra. Si tot va bé, el nostre corredor també hi serà present.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada