dissabte, 23 de juliol de 2016

[CRÒNICA] TRAIL SÈRIES POBLET - PRADES

La Poblet-Prades és una prova que es va iniciar com una caminada nocturna estiuenca amb la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-Seca l'any 2001; deu anys més tard va esdevenir també una cursa nocturna, unint el Monestir de Poblet i el poble de Pradesresseguint el GR 171 i la seva variant 171.4; tot passant per punts emblemàtics com són la Font del Deport, la Mola dels Quatre Termes i el Tossal de la Baltassana.

Com no podia ser d’altre manera corredorsvalls.cat va estar present a la cita amb una bona representació que van deixar el llistó ben alt tant en categoria femenina com masculina.
En categoria masculina en Joan Mariné va quedar en 11a posició amb un temps de 02:03:05, resultat que el permet escalar diverses posicions al ranking total de les Trail Series Costa Daurada 2016.

La gran alegria va arribar en la categoria femenina on Neus Gil va fer tercera i amb un temps de 02:18:11, val a dir que el final va ser un disputat sprint fins a meta amb la segona classificada que va entrar només 48 segons abans. Com no podia ser d’altra manera la seva germana Laia Gil va entrar quarta amb un temps de 02:23:22, demostrant altra vegada que les Gil van fortes!.

També va haver la participació d’en Raül que debutava en la distància i va fer un meritòri 55è lloc amb un temps de 02:31:32.

Cursa molt dura i tècnica en la que van participar un total de 127 corredors i 79 caminants, entre ells corredors d’alt nivell com el guanyador absolut en Kai Langel amb un temps estratosfèric de 01:46:16 seguit de Xavi Prim i Jesús Sánchez amb 01:47:18 i 01:50:09 respectivament.

També recalcar la magnífica organització i la gran feina feta pels voluntaris en uns avituallaments que ja voldria “el Bulli” del Ferran Adrià!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada