divendres, 29 de juliol de 2016

[CRÒNICA] RUTA DELS MASSOS VILABELLA

Aquest passat divendres es va fer la primera edició de la cursa Ruta dels masos de Vilabella de 8 kms. Un recorregut pels voltants de la població. Amb sortida i arribada a les seves instal.lacions eaportives.

La sortida va prendre part a les 20:00h. amb un total d'uns 200 participants entre corredors i caminadors. Aquests es van trobar un circuit molt ràpid i alhora força trenca-cames i exigent amb contínues pujades i baixes combinant alhora asfalt, corriols per dins el bosc i gran part de pista.
Corredorsvalls.cat hi va ser present amb una bona representació i aconseguint diferents podis i molt bons resultats.

En categoria masculina el guanyador absolut de la cursa va ser el Marc Toda que va liderar la cursa de cap a fi i creuant la línia de meta amb un temps de 30'30" seguit també pel seu company Joan Mariné arribant uns segons després i fent també una molt bona cursa i anant junts gran part del recorregut. Joan Andreu Català també va pujar al podi recollint el premi de la seva categoria.

En categoria femenina, destacar la tercera posició absoluta de Núria Fernàndez fent una molt bona cursa i resultat. Núria Roig i Anabel Tàrrega també van pujar al podi recollint els premis de les seves corresponents categories.

Després de l'entrega de premis es va realitzar un sorteig de material i altres regals dels seus col.laboradors per tots els corredors i caminadors que hi van participar.


Destacar l' excel.lent organització de la cursa, el gran ambient de poble durant i després de la cursa, així també com el tracte cap al corredor de part dels seus organitzadors i col.laboradors que ho van fer possible. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada