diumenge, 24 de juliol de 2016

[CRÒNICA] ANDORRA OUTDOORS GAMES

Aquest passat 23 i 24 de juliol es van disputar els Andorra Outdoor Games en el marc incomparable dels Pirineus i més de 1500 participants. Tot un cap de setmana d'esport i competició amb la base d'operacions situada a la cota 2.000 de Naturlandia.

Dissabte a les 8h els Outdoor Games donaven inici amb el Trail, tres itineraris diferents de 16, 23 i 33 quilòmetres. Totes elles van resultar molt dures per l'exigència del terreny i per la climatologia, temperatures baixes, amb boira i vent fort a les cotes més altes.

Corredorsvalls va ser present als 16k on Billy Sancho va concloure la prova en 35a posició amb un temps de 1h53m.

La jornada de diumenge donava pas al torn de la BTT amb dos distàncies de 50 i 90k i al Triatló on l'Elio Cuenca i l'Ivan Fernández van ser presents.

A les 9h del matí va començar la prova amb 750m de natació a les gèlides aigües del Llac d'Engolasters, seguit de quasi 40k de bicicleta de carretera pujant el port de la Comella i seguint pel de la Rabassa, acumulant un total de 1300m de desnivell positiu i per acabar 9k de cursa a peu a la cota 2.000 de Naturlandia.

L'Elio va finalitzar en un temps de 3h05m i l'Ivan 3h17m. Pels dos triatletes vallencs va resultar una prova molt dura per les característiques del terreny però tots dos van acabar molt satisfets per l'esforç i repte aconseguit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada