dissabte, 30 de juliol de 2016

[CRÒNICA] 39a CURSA DE L’ESPLUGA

El passat diumenge dia 30 de juliol es va disputar la 39a edició de la cursa de l’Espluga de Francolí organitzada pel Club Atlètic Espluguí amb un total de 605 corredors que van córrer en les dos distàncies de 5 i 15 quilometres.

Sota un sol impecable, els corredors i corredores van iniciar una volta pel nucli urbà de l’Espluga per  acabar enfilant la carretera T-700 en direcció Poblet, per acabar tornant cap a l’inici de la cursa.

Val a dir que es tracta de la cursa de fons més antiga de Catalunya (excepte la marató) i la implicació de tots els espluguins i espluguines va ser d’exemple i va afavorir que els participants estiguessin ben hidratats tota la cursa, i a tots els nivells va resultar una de les curses més ben organitzades del territori.

CorredorsValls.cat va ser-hi present a la cita amb participants a les dos categories amb bons resultats.

En categoria femenina la vallenca Marta Galimany (FC. Barcelona), un cop finalitzada la temporada amb la recent participació als campionats d’Espanya absoluts amb una 11a posició i després de proclamar-se campiona de Catalunya per clubs, va voler disputar aquesta important cita del running i ho va fer de la millor manera possible, com no, proclamant-se campiona amb un temps de 56:58.

Altres participants de corredorsvalls.cat en la cursa dels 15k van ser Carles Nadal amb un temps de 59:34 i fent 2n de la categoria, Raül Jiménez amb un temps de 01:08:43 fent 42è per categoria, Joan Andreu Català amb un temps de 01:12:08 fent el 26è lloc de la categoria, Jordi Albino amb 01:17:06 quedant en 77è lloc de la categoria i per tancar la participació el segon podi femení de la tarda amb la Mar Bonet que va acabar 2a de la categoria amb un temps de 01:20:10.

Per altra banda en Oriol Cucurull va participar als 5k amb un temps de 22:14 i fent el 20è lloc de la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada