diumenge, 12 de juny de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS AL TRAIL D'ALFORJA

Aquest passat cap de setmana es va disputar una nova prova del circuit del Camp de Tarragona, concretament la cinquena i aquesta vegada en la localitat d’Alforja que porta el nom d’aquesta cursa, el Trail D’Alforja, amb dos recorreguts, el curt de 16 kms amb 760 m de desnivell positiu i el llarg de 26 kms. amb 1500m. de desnivell positiu.

Corredorsvalls.cat hi va ser present, tot i alguna baixa d’última hora per lesió com la del David Álvarez i de la Rosi Lindo, amb la Neus Gil que va prendre sortida en la de 16 kms. aconseguint endur-se la victòria fent una gran cursa i genial crono de 1h 49’ 25’’.

La Neus, va sortir amb un ritme molt bo i controlant en tot moment la cursa, en trams ràpids, molt tècnics i la seva posició arribant finalment a meta amb sis minuts de diferència de la segona.

Per altra banda, en el recorregut llarg, la Núria Gil va liderar la cursa en tot moment però degut un esquinç de turmell en els primers quilòmetres es va veure obligada a abandonar i ja pensant en la recuperació per les pròximes curses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada