diumenge, 12 de juny de 2016

[CRÒNICA] TRIATLÓ DE CAMBRILS

El passat diumenge 12 de Juny es va disputar a Cambrils el IV triatló d’aquesta ciutat en les distàncies sprint (750m de natació, 20km en bicicleta i 5km de cursa a peu) i olímpica (1.500m de natació, 40km en bicicleta i 10km de cursa a peu).

El dia es presentava nuvolat i amb una bona temperatura per disputar aquesta prova. A les 8:00 començava la prova en distancia olímpica, on l’Elio Cuenca de Corredors Valls participava. En aquesta modalitat la natació va ser moguda pero ràpida, seguida un sector de bicicleta molt ràpid i finalment una cursa a peu en el que es va trobat molt cómode, acabant 86è de 391 participant en un temps de 2:15:03.

A les 10:30 s’iniciava la modalitat Sprint on debutava en aquest esport la Raquel Pi de Corredors Valls, que va fer un bon sector de natació sent la 4a noia en sortir de l’aigua, després, una bicicleta, que li va costar més, fent gairebé tot el sector en solitari pero tot hi això va aconseguir arribar a l’últim segment de cursa a peu amb molt bones sensacions quedant en 18a posició de 61 participants en un temps de 1:25.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada