diumenge, 29 de maig de 2016

[CRÒNICA] HALF CHALLENGE SALOU 2016

El passat diumenge dia 29 de Maig a Salou es va realitzar el triatló de llarga distància half challenge que acollia 1100 participants, entre ells grans coneguts d'aquest esport com son Ivan Raña, Iñaki Balldellou, Sara Loehr, etc. Una prova que constava de 1900 metres de natació seguidament 90 km en bici i per acabar la prova els participants havien de córrer 21,1 km a peu.

A quarts de 8 del matí començava la prova i els triatletes iniciaven el sector de natació marcat per les fortes onades i la difícil orientació dins l'aigua.

El sector de bicicleta va ser potser la part més afectada, ja que durant tot el recorregut el vent va bufar amb molta força. Tot i així la majoria va aconseguir fer el tram bastant ràpid.

Finalment arrancava la cursa a peu pel passeig de Salou que constava de 4 voltes de 5 km més un tram d'1 km que portava de la zona de transició al circuit.

Elio Cuenca de l'equip vallenc Corredorsvalls.cat que debutava en la llarga distància va finalitzar la prova amb un temps de 5:37:15, fent el 8è lloc de la seva categoria i molt content per poder finalitzar una prova d'aquestes característiques i començar la temporada d'una de les millors formes possibles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada