dissabte, 18 de juny de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS A LA TRAIL SERIES COSTA DAURADA DE L'ALBIOL

El passat dissabte dia 18 va tenir lloc a l’Albiol la 3ª prova del Trail Series Costa Daurada. Com ve sent habitual, hi havia 2 modalitats, la cursa llarga de 21 km i la cursa curta de 13 km, on CorredorsValls va ser present amb 5 atletes.

A les 17:30 es va donar el tret de sortida de la cursa de 21 km, i 50 minuts més tard va donar inici la cursa de 13 km. Des del tret de sortida, un grup de 3 corredors format per Salvador Martí (Trail Borges), Blai Hermoso i Joan Mariné (Corredorsvalls.cat) va agafar la capdavantera i va marxar en solitari, distanciant-se de la resta de corredors. Malauradament, una torçada de turmell al kilòmetre 6 del corredor de Valls va obligar-lo a baixar el ritme sent avançat, i deixat enrere.

Per la seva banda, Neus Gil i David Àlvarez van començar la cursa junts i a molt bon ritme, col·locant a Neus ràpidament com la primera noia de la cursa. Malauradament, David també va sofrir una lesió al kilòmetre 4, cosa que va obligar-lo a acabar la cursa caminant i deixant a l’atleta de CorredorsValls sola la resta de la cursa.

Malgrat els diversos contratemps, els atletes de CorredorsValls van aconseguir magnífics resultats amb 2 podis, el de Joan Mariné com a tercer de la general, i Neus Gil com a primera noia.

Els temps i classificacions finals dels nostres corredors van ser:

  • Joan Mariné 3r general amb 1:16:00
  • Neus Gil 12 general i 1ª femenina amb 1:28:38
  • Bru Borja 21è general amb 1:37:17
  • Núria Roig 48ª general i 8a femenina amb 1:55:02
  • David Àlvarez 49è general amb 1:55:04


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada