dissabte, 21 de maig de 2016

[CRÒNICA] VICTORIA PEL BARÇA EN LA SEGONA JORNADA DE LLIGA DE DIVISIÓ D’HONORVICTORIA PEL BARÇA EN LA SEGONA JORNADA DE LLIGA DE DIVISIÓ D’HONOR

Dissabte 21 de maig es va celebrar la segona jornada de lliga nacional. Les noies del Barça es van desplaçar a Pamplona per tal de disputar l’encontre contra el Grupompleo Pamplona At, el Ria Ferrol-C. Arenal i el Cueva de Nerja-UMA.

L’atleta vallenca Marta Galimany defensava els interessos blaugranes, en aquesta ocasió, en la proba del 3000 mll. Tot i el dia ventós, Marta i la seva companya de club, Montse Mas, van decidir sortir a ritme alt, fent relleus entre elles dues per anar a un ritme de 3’10” el quilòmetre. Tan sols una de les seves rivals, Margarita Garcia del Ria Ferrol-C. Arenal, va gosar seguir aquest exigent ritme. Les fortes ràfegues de vent però, van fer impossible mantenir el ritme. Finalment, Montse Mas, atleta que s’acaba de classificar recentment en 5è lloc als Jocs Iberoamericans celebrats a Río de Janeiro, va fer-se amb la victòria amb 9’39”59, segona va entrar Margarita Garcia amb 9’46”04 i tercera Marta Galimany amb 9’48”68. Per darrere, les altres atletes varen fer la seva cursa, on la quarta classificada, Maria Carmen Ledesma (Grupoempleo Pamplona) va entrar a gairebé mig minut de Galimany amb 10’16”53. La marca assolida per la vallenca es converteix en la seva millor marca personal a l’aire lliure, tot i que tot sembla indicar que, amb millors condicions meteorològiques, Galimany pot rebaixar encara mes aquest registre aquesta temporada. Amb aquest cursa les dues atletes blaugranes se situen en els dos primers llocs del rànquing català de l’any.

Els punts de les blaugranes Montse Mas i Marta Galimany, sumats als de les seves companyes en les altres probes, feren que el Barça dominés amb claredat l’encontre, amb un total de 230 punts, en segona posició quedà el Grupompleo Pamplona amb 181, terceres, el Cueva de Nerja-UMA amb 138 i quartes, el Ria Ferrol-C. Arenal amb 137.

El proper 11 de juny se celebrarà la final de la lliga, on els vuit millors equips lluitaran pel títol, i on el Barça lluitarà per intentar millorar el tercer lloc assolit la temporada passada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada