diumenge, 15 de maig de 2016

[CRÒNICA] TRIATLÓ TUNA RACE BALFEGÓ

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la localitat de l'Ametlla de Mar tot un seguit de diferents proves a càrrec de l'organització del Tuna Race Balfegó.

Durant el matí del dissabte es van portar a terme les curses de 10k i mitja marató del Half Maraton Series i donaven pas a la tarda a les competicions de Triatló en categoria Sprint i Olímpica. La jornada del diumenge es destinava a les travessies d'aigües obertes de 2,5k i 5k.

La secció de triatló de Corredorsvalls.cat va ser present amb la participació de l'Ivan Fernández en la categoria de distància Olímpica, que compren 1500m de natació, 40k de bici de carretera i per finalitzar 10k de carrera a peu.

El mal temps de la mar i la plaga de meduses que estava present a tota la cala de l'Alguer va portar a l'organització a prendre la decisió de convertir la competició en Duatló, suspenent minuts abans de la prova el sector de natació, per la seguretat dels participants.

Així doncs finalment els participants en categoria Olímpica van realitzar 7k de cursa a peu, seguits de 40k en bici de carretera i per acabar 3,5k més de carrera. L'Ivan Fernández va finalitzar la prova a la 71a posició de la general, amb un temps total de 2:07'.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada