diumenge, 22 de maig de 2016

[CRÒNICA] TRAIL SERIES COSTA DAURADA: EL CATLLAR

El passat diumenge dia 22 va tenir lloc al Catllar la 2ª prova de les Trail Series Costa Daurada que va aplegar més de 350 corredors i on CorredorsValls va ser present amb 5 atletes.

A les 9:00 es va donar el tret de sortida de la cursa de 21Km, amb el nostre company David Àlvarez, i mitja hora més tard, es va donar la sortida a la prova de 10Km amb la participació de Rosi Lindo, Núria Roig, Marc Toda i Joan Mariné.

Ambdues modalitats transcorrien pels boscos del voltant del pantà del Catllar, creuant la presa des d'on es podien gaudir d'unes vistes magnífiques del pantà i les muntanyes del voltant.

Un altre tram del circuit que no va deixar indiferent a ningú a causa de la seva dificultat, va ser el tram que anava seguint l'antiga via del tren, on els corredors havien d'anar saltant de travessa en travessa.

Els resultats dels corredors vallencs van ser molt satisfactoris. El Marc Toda va quedar 6è de la general i el Joan Mariné 12é on guanyador absolut va ser Jose Manuel Vieito. Per la seva part Rosi Lindo va quedar 8ª fèmina i Núria Roig 10ª fèmina on la guanyadora va ser Ingrid Ruiz.

Per la seva banda, David Àlvarez va quedar en 67ª posició a la cursa de 21Km on el guanyador de la classificació general va ser Miguel Caballero i Núria Gil la 1ª en categoria femenina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada