dissabte, 14 de maig de 2016

[CRÒNICA] ETERNAL RUNNING DE PLATJA D'ARO

Aquest passat cap de setmana es va disputar una nova cursa dins el circuit de la coneguda Eternal Running, concretament a Platja d'Aro. Aquesta, consisteix en un recorregut de 10 kms amb 80 obstacles de tota mena juntament amb fang i aigua.

Corredorsvalls.cat, aquesta vegada va deixar el caire competitiu i s'hi va desplaçar amb un grup de cinc corredors, el Marc, el Santi, l'Imar, el Xavi i la Núria, per tal de passar-ho bé. Alguns d'ells ja coneixen perfectament aquest tipus de curses d'any i edicions anteriors on van pujar al podi en vàries ocasions. On la velocitat, agilitat i força en córrer i passar els obstacles és el que es necessita per tal d'acabar una cursa com aquesta.

Així doncs, a les 11 del matí sota un dia esplèndid es donava la sortida amb uns 3000 corredors disposats a aconseguir aquest repte. El recorregut transcorria per la mateixa localitat i voltants, amb sortida i un primer tram d'uns 10 obstacles seguint amb uns 8 kms totalment urbans i amb bona part de sorra de la platja acabant novament amb molts obstacles fins a la línia de meta.

Cal destacar el bon paper dels cinc membres que a part d'aconseguir el premi com a equip més ben classificat, van acabar dins els vuitanta primers de la classificació, destacant la primera posició en categoría femenina i catorzena posició de la general de la Núria, la catorzena posició de la general del Marc que va acompanyar a la Núria bona part de la cursa, la trenta - dosena posició del Santi i a continuació, l'Imar i el Xavier. 

Així doncs, una nova cursa feta per aquesta colla de Corredorsvalls.cat i una nova manera de competir i passar-ho dallò més bé. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada