dimecres, 4 de maig de 2016

[CRÒNICA] CURSA PRIMER DE MAIG D'ALTAFULLA

El passat diumenge 1 de maig es va disputar la 9a edició de la Cursa Primer de Maig d'Altafulla que organitza l'Ajuntament d'Altafulla i Atletes d'Altafulla. Es tracta d'un circuit urbà de 5 km que s'inicia davant el castell i recórre el nucli històric del poble en dues voltes de 2,5 km cadascuna.

Més d'un miler de corredors, entre infants i adults, participen any rere any de l'esdeveniment, atractiu per la zona, el bon clima i l'excel·lent organització. En aquesta ocasió, l'entitat esportiva Corredorsvalls.cat va ser-hi present amb sis membres del club.

Tot i el fort vent amb que s'aixecava el dia, els corredors vallencs vàren disfrutar del recorregut amb bones marques personals.

Alan Fernández va arribar al capdavant dels vallencs amb temps de 22:46 minuts seguit d'Òscar Pi, amb un temps de 24:49 minuts. Les corredores Raquel Pi i Anna Barberà vàren finalitzar la prova amb un temps de 25:22 minuts i tancant l'equip, creuà la línia de meta Vicky Gómez amb un temps de 25:27 minuts.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada