diumenge, 15 de maig de 2016

[CRÒNICA] CURSA DELS BOMBERS VOLUNTARIS DE CORNUDELLA

El passat diumenge 8 de maig es va celebrar la Cursa dels Bombers Voluntaris de Cornudella 2016, puntuable per al Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona, amb dues distàncies, per una banda una marxa no competitiva de 14 Km. i per una altra la cursa de 20,5 Km. i desnivell acumulat de 1057 metres positius amb les pujades de Gallicant i al poble de Ciurana. 

Corredorsvalls.cat va tenir representació en ambdues modalitats, el Jorge Falcato fent la marxa i la Rosa Lindo, Joan Campanera, Marc Toda, Alex Martínez i Edu González realitzant la cursa llarga. 

A les 9 del matí es va donar el tret de sortida a la cursa, amb 350 participants aproximadament, un gran ambient i un temps que amenaçava pluja en qualsevol moment. 

Després dels primers kilòmetres amb lleugeres pujades i baixades es va arribar a la 1ª ascensió important que anava des del pantà de Siurana fins al Puig de Gallicant (a uns 860 metres d’alçada aproximadament). Amb una boira força espessa i un lleuger plugim, es començava un descens vertiginós que finalitzava als peus de la 2ª ascenció del dia fins el poble de Siurana. 

Amb unes vistes espectaculars del pantà el recorregut travessava el poble i des d’allí s’encetava un darrer descens força tècnic per arribar finalment a la linia de meta a Cornudella. 

Els resultats de tots els nostres atletes van ser força bons tot i que malauradament el Marc Toda quasi s’ha de retirar de la prova quan anava 7è de la general degut a problemes al genoll i va realizar la segona part de la cursa molt mermat físicament. 

La propera cursa del circuit será el Trail d’Alforja el proper 12 de juny, on de ben segur tornarem a trobar un grup dels nostres corredors a la linia de sortida.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada