dimecres, 4 de maig de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS.CAT A LA MISSIONX3 SALOMON DE CAP DE CREUS

Aquest passat cap de setmana es va disputar la primera de les tres proves de les MissionX3 Salomon, concretament el Trail del Cap de Creus. En aquestes trobaven dos recorreguts, el de 23 kms amb 1200 m. de desnivell positiu i la Marató amb 1900 m. de desnivell positiu.

El Trail Cap de Creus, organitzada per Klassmark i Salomon, ja és una cursa ben reconeguda dins al calendari de curses de trail pel seu nivell, bona organització i magnífics paisatges i recorreguts.

Corredorsvalls.cat hi va ser present amb els seus corredors David Arjona i Marc Toda, que van participar en el recorregut de 23 kms. La cursa es donava la sortida a les 8:00 del mati amb unes condicions molt desfavorables degut al fort vent de tramuntana que ja venien anunciant dies abans. Fet que fa fer canviar algun tram de la Marató i els corredors dels dos recorreguts van patir aquest fort vent durant tota la cursa. Per sort, el gran atractiu i i magnífiques vistes i recorregut van fer aque el vent pogués arribar a passar en un segon pla.

Els corredors vallencs van anar gairebé junts durant tota la cursa, anant-se ajudant l’un amb l’altre sobretot en les pujades i baixades tècniques dels primers quilòmetres de la cursa i podent gaudir d’aquesta bonica i exigent cursa. En el cas del David Arjona, que participarà en les tres curses de les MissionX3, en aquesta primera va fer un molt bon paper entrant a meta en 28a posició amb un temps de 2h 20’, per altra banda el Marc, els últims 3 quilòmetres degut al cansament i problemes en el genoll no va poder seguir el bon ritme del seu company David i finalment va poder creuar la línia de meta en 40a posició amb un temps de 2h 26’.

El guanyador de la cursa Trail va ser el jove Marc Trasserra (Salomon), seguit de Josep Viñas (Unió Exursionista Vic) i de Marc Pérez (Sport HG). En categoria femenina la guanyadora va ser Eva Montero (Montseny Maasais), seguida de Júlia Font (Sport HG) i de Paula Reixach.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada