dimecres, 6 d’abril de 2016

[CRÒNICA] MARC TODA, DE CORREDORSVALLS.CAT, FINALITZA 3R EN LA COPA CATALANA DE RAQUETES DE NEU 2016

El passat diumenge 20 de Març es va disputar la cinquena i última prova de la Copa Catalana de Raquetes de neu al Port del Compte i així acabava la temporada de raquetes de neu. Ha estat una temporada molt bona de neu i que en moltes de les curses hi han participat atletes de nivell com ara la selecció catalana, amb atletes com Just Sociats, Jordi Uró, Agustí Roc, Jan Margarit, Ragna Debats, Rosa Valls, Sílvia Leal, entre molts altres. Lo important d’aquest tipus de proves és la regularitat per obtenir el màxim de resultats i punts finals possibles.

El nostre corredor vallenc Marc Toda, que s’iniciava en aquesta nova disciplina per ell, va participar en les quatre primeres curses puntuables en aquesta Copa obtenint bons resultats i vivint molt bones i noves experiències sobre neu i amb tot el que ho envoltava.

En la primera cursa, a Vilaller en la Gormanda Blanca de 7kms , el Marc va pujar al podi en tercera posició aconseguint així 91 punts. Ja en la segona prova disputada a Valls d’Àneu, la Foc de Neu de 12 kms, va creuar la línea de meta en desena posició obtenint 76 punts. En la tercera prova, a Err-Puigmal de 8kms amb unes dures condicions meteorològiques i coincidint amb el Campionat de Catalunya va acabar la cursa en novena posició obtenint 78 punts. Per acabar, la quarta prova a Guils Fontanera de 8 kms, coincidint amb una de les proves de l’Open Internacional Europeu amb més representació d’atletes catalans i alguns italians, va creuar la línea de meta en tretzena posició obtenint 76 punts.

Marc Toda en un moment de la prova a Guils Fontanera.

Així doncs al no poder participar en la cinquena i última prova, gràcies a la regularitat i sumant les quatre proves puntuables i millors resultats, va acabar amb un total de 321 punts que el fa pujar al podi en tercera posició d’aquesta Copa Catalana de raquetes de neu 2016.

Des de fa uns dies el Marc ja va canviar les raquetes de neu per les vambes de muntanya per tal de seguir amb la temporada de trail. Ara ja, a esperar la neu de la temporada 2017.


CLASSIFICACIÓ TOP 10:

1 Pere Fabregues Garcia CORREDORS DE FONS DE VILADECAVALLS Punts: 351
2 Xavier Capdevila Rodriguez OBRINT TRAÇA CLUB ESPORTIU Punts: 339
3 Marc Toda Vericat  LA XIRUCA FORADADA/ CORREDORSVALLS.CAT Punts: 321
4 Sergi Acedo Ramonet CORREDORS DE FONS DE VILADECAVALLS Punts: 315
5 Just Sociats Asensio CENTRE EXCTA. DE TERRASSA Punts: 285
6 Francisco José Amador Mesas ASS.ESP. MATXACUCA Punts: 279
7 Albert Ferrer Bacardit CLUB EXCTA. UECANOIA Punts: 271
8 Jordi Uró Mompel ASS.ESP. MOUNTAIN RUNNERS DEL BERGUEDÀ Punts: 268
9 Marc Lleixà Sancho CENTRE EXCTA. XERTA Punts: 264
10 Genís Calvés Canudas ASS.ESP. MOUNTAIN RUNNERS DEL BERGUEDÀ Punts: 250


Classificació general masculina i femenina:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada