dimarts, 19 d’abril de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS.CAT PRESENTS AL TRAIL DE LA POBLA DE MONTORNÉS

El passat diumenge dia 17 d'abril a la població de La Pobla de Montornès és va dur a terme la tercera edició del trail pobla de Montornès aquest any una proba puntuable per a la lliga trail Baix Gaià.

La proba constava de 3 curses: una de 6km,11km i 21.5km Corredorsvalls.cat va estar present a les tres modalitats. Mar Rovira s'iniciava en aquesta nova modalitat de trail en la cursa de 6 km amb un temps de 46:05.
Per altra banda Anna Barberà Mar bonet i Elio Cuenca van córrer la cursa de 11km i van fer un molt bon temps i bones posicions tot i que la cursa era una mica més exigent amb fortes pujades i baixades una mica tècniques per la zona del gaià Mar Bonet va fer tercera de la seva categoria amb un temps de 1:05:38 i Anna Barberà amb 1:09:15 va ser segona de la seva categoria així doncs també formant part del podi.
La cursa de 21.5km constava de dos tombs al recorregut de 11km i on Joan Andreu representava l'equip vallenc va fer una tretzena posició amb un temps de 1:57:38.


Cal destacar també la Bona organització, l'ajuda dels voluntaris en avituallaments, punts d'encreuament i a l'hora de l'arribada on hi havia servei de massatges i recuperació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada