dimarts, 12 d’abril de 2016

[CRÒNICA] BONS RESULTATS I PÒDIUMS DE CORREDORSVALLS.CAT A LA CURSA CARA NORD

El passat diumenge 11 d'abril, es va portar a terme a Vimbodí la que seria la segona edició de la cursa Cara Nord amb dues distàncies a recòrrer: una de 13km i 243 metres de desnivell i la de 25km amb 858 metres de desnivell. Corredorsvalls.cat va participar en les dues proves, fent d'aquesta manera un total de 15 corredors, el segon club amb més participants entre les dues distàncies.


Jordina Peña i Joan Campanera van ser els dos corredors de Corredorsvalls.cat que es van apuntar a la de 25km, on el recorregut els faria passar per l'interior del recinte emmurallat de Poblet, pujar fins arribar casi al mirador de la Pena, baixar per senderons envoltats de bosc i finalitzar la cursa per un tram llarg entre vinyes abans d'arribar de nou a la població de Vimbodí. Un recorregut exigent per les pujades i baixades però agraïdes de córrer, tot dins d'una gran bellesa paisatgística.

Jordina Peña va començar la cursa a bon ritme, intentant agafar una posició còmode però sense cansar-se massa, ja que el recorregut era llarg i calia reservar per les llargues pujades. Al quilòmetre 11 ja anava en 2a posició fèmina de la general, assolint aquesta distància en 1h14'46'' i mantenint aquesta classificació fins al final de la cursa, quedant 2a fèmina de la general i havent completat els 25km en un temps de 2h42'42''.

Pel que fa a Joan Campanera, no va sentir-se còmode en tota la cursa ja que les cames no estaven ben preparades des d'un inici i va començar imposant un ritme alt intentant agafar distància entre els altres corredors. Fins al quilòmetre 10 va anar 1r en solitari, a una bona distància dels perseguidors. Tot i així encara quedava la part més dura i el ritme imposat a l'inici li va passar factura. Al quilòmetre 11 ja va passar a 2a posició en un temps de 1h16''. A falta de 5km per finalitzar, li van arribar les temudes rampes als bessons i parant i estirant, li va passar un altre corredor deixant-lo en 4a posició i quedant fora del podi general. Poc a poc, amb paciència, els bessons van tornar a respondre bé, fent que a pocs quilòmetres per la meta, Joan atrapés al 3r a bon ritme i a escassos 2km pel final, el corredor vallenc va imposar un ritme fort arriscant-se a que tornessin les rampes per arribar finalment a meta 3r de la general havent-li tret al 4rt classificat 2' i completant els 25km en un temps de 2h15'10''

En el recorregut de 13 kms, Carles de Nadal de Corredorsvalls.cat va ser el millor classificat quedant 8é de la general i 1r de la seva categoria amb un temps de 55’ 35’’.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada