dimarts, 8 de març de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS.CAT A L'SKYRACE MONTSERRAT 2016

El passat diumenge dia 6, Jordina Peña i Joan Campanera, membres de Corredorsvalls.cat, van participar a una de les curses més espectaculars que transcorren per la muntanya màgica de Montserrat. La cursa Montserrat Skyrace consta de dues distàncies a escollir, la Express de 15km i la Skyrace, la prova reina amb un total de 25km i 1500m de desnivell.

A les 8 del matí es donava el tret de sortida a Monistrol de Montserrat la Skyrace 25km, on 400 persones esperaven amb molta emoció pujar corrents per tocar el cel de Montserrat: Sant Jeroni a 1239m d'alçada.

El recorregut va ser immillorable, passant per boscos i zones de gran bellesa paisatgística, portant als corredors a visitar les curioses formes rocoses de la zona. El punt més tècnic i espectacular de tot el recorregut va ser l'ascens cap al punt més alt, Sant Jeroni passant per la canal de Sant Jeroni, un tram de gran dificultat de només 2km però amb uns 400m de desnivell positiu. Un cop passat aquest punt, els corredors encara havien de pujar per les famoses escales fins Sant Jeroni, on a cada corredor se li donava una pulsera de la cursa acreditant que havien arribat al punt més alt. Tot i així, encara quedava còrrer la meitat de cursa passant per Santa Cecília i Sant Benet baixant per corriols tècnics fins arribar novament a Monistrol de Montserrat.


Finalment, Joan Campanera va completar el recorregut en 2h55' i Jordina Peña en 3h58' havent gaudit al màxim d'aquesta fantàstica cursa.

Jordina en un moment de la cursa

Joan en un moment de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada