dimarts, 8 de març de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS.CAT A L'OPEN INTERNACIONAL EUROPEU DE RAQUETES DE NEU

 El passat diumenge 6 de Març es va disputar la quarta prova de la Copa C atalana de Raquetes de neu a Guils-Fontanera, aquesta cursa entrava per primera vegada dins el circuit internacional com a Open Internacional Europeu.
Un circuit va ser ràpid, d’uns 10 quilòmetres de distancia i 200 metres de desnivell amb trams tècnics i una barreja entre neu verge i dura, va permetre gaudir d’una prova emocionant i molt disputada fins al final.

Corredorsvalls.cat hi va ser present novament amb l’atleta Marc Toda, que va disputar la seva quarta prova de Copa consecutiva i podent gaudir d’aquest Open Internacional Europeu juntament amb tots els atletes de nivell de la selección Catalana i europea com van ser els atletes italians actuals campions del món de raquetes de neu que hi van participar.

Cracks abans de la sortida. Jan Margarit, Just Sociats i companyia

Moment abans de la sortida de la cursa


Com deiem, es tractava d’un circuit bastant curt i molt ràpid i això a priori podría anar bé pel Marc, que va sortir a fer la seva cursa i intentar arribar en una bona posició i temps final. I així va ser, després d’una sortida rapidissma i durant tot el recorregut mantenint un bon ritme darrera del grup capdavanter d’uns deu atletes, el corredor vallenc va creuar la línea de meta amb una bona 13ª posició amb un temps de 43’58’’. 

En categoría masculina les places finals no es van decidir fins als últims dos quilòmetres, on es va viure un intens frec a frec entre l’italià Filippo Barizza i els catalans Joan Freixa i Just Sociats com a protagonistes. En categoría femenina Ragna Debats va dominar des del principi la cursa, seguida a poca distancia per l’actual campiona de Catalunya Rosa Valls. En tercera posició finalment va entrar la italiana Mirella Bergamo i destacar també la quarta posició de la Reusenca Núria Gil en aquest Open Internacional Europeu.

La última prova de Copa Catalana es disputarà el proper 20 de Març, però coincidint amb els 5kms i mitja marató de Valls, el Marc no s’hi desplaçarà i estarà present a la cursa de la seva ciutat. Així doncs acaba una molt bona temporada i nova experiencia de raquetes de neu fins la propera.Podis finals masculins i femenins amb les corresponents categories.

Núria Gil i Marc Toda al final de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada