dimecres, 9 de març de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS.CAT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ PER CATEGORIES

La pintoresca població de la Garrotxa ha superat amb aquesta edició més de vint anys de prova celebrant aquest passat diumenge 6 de març el XXI Duatló de Castellfollit de la Roca, que a la vegada era Campionat Nacional de Catalunya per categories de Duatló 2016.

Aquesta prova es una de les pioneres de la modalitat, que ha hagut de variar al llarg del temps els seus recorreguts inicials, per tal de poder adaptar-se als canvis que ha anat tenint la comarca per les noves infraestructures viàries, però sense perdre mai la seva excel·lent organització, el tracte exquisit al participant i poder rodar per uns paisatges únics.

El recorregut constava de 5km de carrera a peu, seguit de 20km d'un exigent circuit de bicicleta de carretera amb un desnivell positiu acumulat de més de 350m i finalitzant amb 2km més de cursa.

Un any més el temps prometia pluges i fred però finalment aquest va respectar i no va caure ni una gota durant la realització de la prova, això si una temperatura fresqueta d'uns 5 graus.

Els primers classificats i guanyadors de la prova han estat en Nan Oliveras en un temps de 58', campió d'Espanya de Triatló Olimpic i Sprint i l'Elise Maury amb un crono de 1:08'.

El grup vallenc Corredorsvalls.cat va ser present en el campionat per l'Ivan Fernández, que va finalitzar el recorregut en un temps de 1:13' en la posició 19 del seu grup d'edat i 104 de la general.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada