diumenge, 20 de març de 2016

[CRÒNICA] 5 KMS I MITJA MARATÓ DE VALLS

  Gran jornada de Corredorsvalls.cat avui als 5kms i Mitja Marató de Valls, la nostra ciutat! Quin goig veure tants corredors i corredores pels nostres carrers! Enhorabona a tots els que hi heu participat i pels grans resultats obtinguts, també a tots els 'supporters' que han vingut a animar i a fer fotos, als organitzadors i als voluntaris per fer-ho possible! Córrer ens uneix!

  CRÒNICA DE LA CURSA:

  Aquest passat cap de setmana, es va disputar a Valls una nova prova del circuit de les Half Marathon series, en aquesta ocasió amb la Mitja Marató i la cursa de 5kms. La ciutat tornava a recuperar aquestes dues proves amb moltes ganes i amb atractius recorreguts que passaven per dins la ciutat i els afores. En el cas de la Mitja el recorregut consistia amb els 5kms. per dins la ciutat seguidament de dos tombs que portaven fins gairebé arribar a Alió i tornar. En la cursa de 5kms el mateix i primer recorregut urbà que els de la Mitja Marató.

  Un total de 400 corredors en les dues distàncies hi van prendre sortida a les 10:00h simultàniament amb un dia esplèndid per córrer, animada per gran quantitat de gent que van sortir al carrer i van poder gaudir d’una genial cursa i matí.

  Pel que fa a la prova de 5kms destacar en categoria masculina la 4a posició de la general de Marc Toda amb un temps de 17’46’’ pujant al podi també com a primer de la seva categoria i primer atleta local, seguit de David Arjona que creuà la meta amb un temps de 17’48’’ i a poca distància Elio Cuenca en setena posició amb un temps de 18’16’’. En categoria femenina podi amb una gran tercera posició de Neus Gil amb un temps de 21’03’’ i Maite Plana creuant la línia de meta primera de la seva categoria i primera atleta local. Cal destacar també els debutants de Corredorsvalls.cat que en aquesta cursa van obtenir molt bons resultats i sensacions.

  Corredorsvalls.cat hi va ser present amb una gran participació de voluntaris i dels seus atletes amb més de trenta dels seus corredors i corredores obtenint molt bons resultats en les dues proves.

  Per altra banda, en la Mitja Marató, també molts bons resultats de tots els seus corredors, en un circuit molt exigent, destacant la 20a posició de Joan Mariné amb un temps de 1h 26’ 47’’ pujant al podi com a primer atleta local. Bon resultats també d’Ivan Hidalgo amb 1h 33’ 51’’ i d’Ivan Fernández amb un temps de 1h 35’ 21’’. Donar l’enhorabona també a tota la resta de corredors que van completar la seva mitja marató tant especial en la seva ciutat.

  El guanyador dels 5kms va ser Albert Roca amb un temps de 17’18’’, seguit de Sergi Anido i Ignacio Fernandez. En categoria femenina la primera va ser Núria Gil amb un temps de 18’33’’, seguida de Montse Rovira i de Neus Gil. En la Mitja Marató el guanyador va ser Miguel Caballero amb un temps de 1h 14’ 54’’, seguit de Jordi Garcia i Ferran de Torre. En categoria femenina la guanyadora va ser Mireia Sosa amb un temps de 1h 23’ 48’’, seguida de la vallenca Dolça Ollé i Eva González.

  En acabar les dues proves, es va fer l’entrega de premis a càrrec de les autoritats vallenques i de la nostra atleta Marta Galimany, contenta i orgullosa de la cursa i de poder entregar els premis a tots els corredors i en especial als seus companys. En acabar, Corredorsvalls.cat va seguir la festa amb una bona calçotada. Així doncs, una molt bona matinal a Valls amb dues bones curses i també una molt bona organització encapçalada pels molts voluntaris, molts d’ells de l’entitat i d’altres, que ho van fer possible.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada