dimecres, 17 de febrer de 2016

[CRÒNICA] DEBUT DE JOSEP RAMOS A LA CURSA DE LA BOIRA DE LLEIDA

El passat diumenge 14 de Febrer es va celebrar la cursa de la boira, una cursa que transcorre en la ciutat de Lleida, concretament al costat del riu, es passa per el bosc que hi ha al mig de la ciutat i s’acava altre cop al costat del riu. 

La cursa es de uns 10 kilometres aproximadament, al principi uns 5 kilometres d'asfalt vorejant el riu Segre, amb unes vistes molt precioses, durant els primers quiiòmetres encara no hi havia boira. Després ja al quilòmetre 6 aproximadament, s'entrava al bosc de la ciutat de Lleida, un petit bosc molt bonic i especial ja que deixes enrere la ciutat i conectes directament amb la natura i allà es nota la densa boira que hi ha dins al bosc. Ja sortin quilòmetre 9  del bosc i finalitzant l'últim novament vora el riu. 

Corredorsvalls.cat hi va ser present amb el corredor Josep Ramos, acabant la cursa en una hora, un resultat que ja esperava, finalment content i emocionat pel seu debut amb l'equip i en la primera cursa. Comentava també en acabar el bon ambient i la gran organització de la cursa. 

Josep Ramos en la cursa de Lleida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada