dimecres, 17 de febrer de 2016

[CRÒNICA] ROSI LINDO DE CORREDORSVALLS.CAT QUARTA A LA 4 TERMES EXTREM

El passat diumenge 14 de febrer, es va disputar a Mont-roig del Camp, la 3a edició de la cursa de muntanya, ELS 4 TERMES, denominada així donat a que el seu recorregut transcorre per quatre termes municipals (el propi Mont-roig del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Colldejou i Pratdip) i que inaugurà el Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona 2016.

Passades les 9 del matí es donava la sortida a la cursa de 25 km amb 1.150m de desnivell positiu, amb un recorregut amb força senders, centrant part del recorregut a la Muntanya Blanca i la muntanya de l’Areny, en la qual, va participar Jorge Falcato com a membre de Corredorsvalls.cat completant la prova amb un temps total de 03:18:12h. Paral·lelament a la cursa llarga, es van celebrar (sense ser puntuables per al Circuit) una marxa i una cursa. Es en aquesta última, la cursa exprés de 14 km amb 450 d+, on va participar la vallenca Rosa Lindo quedant 4a classificada de la general femenina, on hi van participar un total de 56 dones.

CE l’Areny, l’organitzador de la cursa, va haver de tancar inscripcions unes dues setmanes abans per l’alta participació, en total més de 600 persones van ser protagonistes de la jornada on no hi va faltar un gran ambient tant abans com després de la cursa.

Rosi al podi de la 4 Termes Extrem de Montroig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada