dilluns, 15 de febrer de 2016

[CRÒNICA] PODI DE MARC TODA EN LA PRIMERA PROVA DE COPA CATALANA DE RAQUETES DE NEU

El passat cap de setmana es va disputar la 4a edició de la Gormanda Blanca, la 1a cursa que es troba dins el calendari i circuit de la Copa Catalana de Raquetes de neu, concretament entre la ciutat de Vilaller i el refugi de Conangles  organitzada pel Club Excursionista Vilaller.

Així doncs es donava el tret de sortida a la temporada de neu i raquetes amb aquesta primera cursa, a priori es preveia complicat de disputar-se degut a la poca neu d’aquestes últimes setmanes, fet que el recorregut es veia perjudicat amb alguns canvis, però finalment gràcies a la bona organització, les nevades dels últims dies i la bona temperatura que es va tenir es va poder marcar un circuit molt atractiu que consistia en donar 2 voltes d’uns 4 kms. cadascun amb un desnivell de 450m  dins un increïble paisatge. Segurament degut al ser aquesta prova just després d’una setmana del campionat del món a Itàlia de raquetes de neu es van trobar a faltar alguns dels atletes més importants d’aquesta modalitat i no hi va haver una molt bona participació, però tot i així un bon nombre de participants van prendre sortida tan en la categoria de Copa i la de Circuit.

Corredorsvalls.cat hi va ser present amb el seu atleta Marc Toda, que l’any passat ja va provar aquesta modalitat i que aquest any repeteix i espera poder fer el màxim de proves d’aquest circuit. El Marc tot just sortint de la seva lesió de bessó que el va apartar de les competicions durant tres setmanes va decidir de provar-se i intentar completar aquesta cursa. I així va ser, a més de recuperar la lesió i sensacions va aconseguir completar-la amb una excel·lent tercera posició de la general, obtenint així dos podis, el de tercer classificat i el de primer de la seva categoria, molt content del resultat i sobretot per la seva recuperació.

Marc Toda en un moment de la cursa.

 El guanyador de la prova en categoria masculina va ser el Pere Fàbregues seguit de l’Albert Ferrer i completant el podi com deien el Marc, els tres creuant la línea de meta baixant de la hora. I en categoria femenina la guanyadora va ser la Laia Cuevas.

Marc Toda 3r en el podi absolut de la prova.

Marc Toda 1r en el podi de categoría sènior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada