dilluns, 8 de febrer de 2016

[CRÒNICA] DUATLÓ DE VILA-SECA

CORREDORSVALLS.CAT GUANYA EL PREMI A EQUIP MÉS NOMBRÓS I OBTÉ MOLT BONS RESULTATS AL DUATLÓ DE VILA-SECA

Aquest passat diumenge 7 de febrer es va disputar l'onzena edició de la Duatló de Vila-seca, una prova força consolidada en el calendari de duatlons de la província. El recorregut constava d' un primer sector de 4Km. de cursa a peu, seguit d'un segon sector de 11Km. de Btt i un darrer sector de 2Km. de cursa a peu. La representació per part de Corredorsvalls.cat a la cursa fou molt nombrosa, amb un total de 15 atletes inscrits, tot i que finalment tant el Marc Toda com l'Ivan Fernández van ser baixes d'última hora per lesions i no hi van poder participar. 

El matí es va aixecar força assolellat i amb un vent considerable que va ser present durant tota la prova. Un total de 143 atletes van prendre part en una cursa que, degut aquest vent que comentàvem sobretot en alguns trams, va ser molt dura però gràcies al seu recorregut ràpid i amb força públic va ser força entretinguda.

Els resultats dels nostres atletes foren força satisfactoris, destacant la 16a posició de l'Elio Cuenca i la 20a. del Jorge Falcato i, sobretot, volem destacar i felicitar als companys i companyes que van debutar en aquesta disciplina. Com a cloenda, l'Equip va guanyar el premi al club amb més inscrits, rebent un obsequi que consistia en pernil que de ben segur gaudirem properament tots plegats.

L'equip de Corredorsvalls.cat abans de la sortida

L'equip de Corredorsvalls.cat amb el premi del pernil.


Podeu veure algunes de les fotos en els següents enllaços:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada