dilluns, 29 de febrer de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS.CAT A LA HALF MARATHON SERIES DE CAMBRILS

El passat diumenge dia 28 de febrer es donava cita un altre mitja marató de la ja coneguda "half marathon series "acompanyada també per 10 km i en aquest cas també 10 km sobre patins. On s'esperava un cap de setmana passat per aigua fred i vent però el matí a Cambrils es va aixecar amb un sol esplèndid i amb una temperatura d'uns 11° ideal per l'època i poder passar un gran matí fent el que ens agrada.

Corredorsvalls.cat va ser-hi present en les dues distàncies tant 10 km com en mitja marató. I va deixar bons resultats en l'àmbit personal, ja que possiblement és un dels circuits urbans més plans de les nostres comarques.


A les 10 del matí, es donava la sortida simultània a les dues curses i poc més de 32 minuts li van fer faltar al primer corredor per traspassar la línia dels 10 km i 5 minuts després amb un temps de 37'53" destaquem el nostre atleta Elio Cuenca traspassava la línia en 28a posició i 18a de la seva categoria junt amb ell l' Ivan fernandez que va parar el crono en 40'37" després el degoteig constant de corredorsvalls va fer que fins a 6 corredors i corredores més creuessin la línia de meta i darrerament els corredors de la mitja marató representat per 4 corredors per alguns la primera com era el cas del Josep Ramos.Cal felicitar la bona organització, pel bon recorregut, els serveis tant pel que fa a música durant el trajecte, els habitualment, i el bon tracte en finalitzar la competició. ENHORABONA A TOTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada