dimarts, 23 de febrer de 2016

[CRÒNICA] CORREDORSVALLS.CAT A LA 2A PROVA DE COPA CATALANA DE RAQUETES DE NEU

Aquest passat cap de setmana es va disputar la segona prova de la Copa Catalana de Raquetes de neu, concretament la setena edició de la Foc de Neu. El diumenge d’anticicló va afavorit el bon desenvolupament de la cursa, sota un sol radiant i neu de qualitat. Un total de 225 participants van prendre la sortida a les 10 del matí des del refugi del Fornet, amb dos recorreguts marcats. El corresponent al circuit va ser de 10,5 quilòmetres amb 450 metres de desnivell acumulat, prou suau per a que fins i tot els més petits l’hagin completat i els corredors que disputaren la Copa Catalana, van fer un recorregut de 13,5 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 900 metres.
Corredorsvalls.cat hi va ser present novament amb el seu corredor Marc Toda, que s’hi desplaçà per participar en aquesta segona prova, sabent que en aquesta ocasió es tractava d’una cursa molt llarga i dura, important dins el calendari de raquetes degut a la seva gran organització i ressò, premis en metàl·lic pels primers i sobretot el bon nivell d’atletes, molts d’ells de la selecció catalana i campions del món de muntanya. Tot i així, el Marc des de l’inici va sortir amb ganes de fer la seva cursa i ben fort i valent amb  el grup capdavanter de 6 corredors, aguantant fins la meitat del recorregut, on la duresa, el gran desnivell positiu i al ser un circuit força més llarg del normal en aquesta disciplina va fer que anés perdent alguna posició fins al final arribant en una bona 10a posició.
Moment de la sortida de Copa de la Foc de Neu

El guanyador en categoria masculina va ser el veterà i ex campió del món de muntanya Agustí Roc, imposant-se a la línia de meta a Just Sociats (CE Terrassa) també va ser subcampió del món de raquetes, segon, i Pere Fàbregues (Corredors Viladecans), tercer. En categoria femenina la victòria va ser per Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) l’actual subcampiona del món de raquetes, seguida de Núria Gil, segona, i Laia Cuevas (Associació Esportiva Sant Vicenç de Montalt), tercera. Aquesta setmana es disputarà la tercera prova que serà el Campionat de Catalunya de Raquetes de neu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada