dissabte, 30 de gener de 2016

[CRÒNICA] Hivernal Beret-Montgarri

CORREDORSVALLS.CAT A LA HIVERNAL BERET-MONTGARRI DE 17 KMS. 

Aquest passat cap de setmana es va disputar la segona edició de la Hivernal Beret Montgarri, una cursa de 17 kms dins la modalitat del snowrunning, córrer per la neu amb grampons.
Aquesta tenia un recorregut que s’iniciava al Pla de Beret (1840m) fins al Santuari de Montgarri (1645m) d’anada i tornada amb un desnivell de 200m.  Un total de 350 corredos hi van prendre sortida en un dia assolellat amb una temperatura i condicions excel·lents per aquest tipus de cursa en aquesta època de l’any. A priori una cursa plana i ràpida però els primers quilòmetres de pla i baixada, els nou quilòmetres finals amb pujada i la dificultat de córrer amb grampons per la neu en els seus diferents estats va fer que acabés sent una prova força dura i exigent.

Corredorsvalls.cat hi va ser present amb la corredora Núria Gil i el Marc Toda. La Núria va aconseguir un meritori 3r lloc amb un temps de 1h 24’ fent una molt bona cursa i molt valenta lluitant amb els grups capdavanters, finalment quedant darrera de dues grans corredores com son la Núria Dominguez, primera amb 1h 18’ i la Montserrat Martínez, segona amb 1h 22’. Per altra banda el Marc, va sortir fort els primers quilòmetres amb el grup capdavanter però les molèsties al bessó que arrossegava encara de la competició de la setmana passada van passar factura i es va veure obligat a afluixar, passant-li pel cap fins hi tot abandonar però finalment va decidir acabar la cursa com fos i acabar de gaudir patint d’aquesta nova experiència del snowrunning en competició pensant ja en recuperar-se per les pròximes competicions.
Tot i així, un bon cap de setmana de competició a la neu amb gran companyia, amb el bon amic Just Sociats que va ser el guanyador de la cursa amb un temps de 1h 7’.

En la foto Just Sociats, Marc Toda, Núria Gil i Enric Grau en acabar la cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada