dissabte, 14 de novembre de 2015

[EVENT] Sopar de gala 2015

CORREDORSVALLS.CAT celebra el seu cinquè aniversari amb un sopar de gala.

Aquest passat cap de setmana a l’Hotel Class de Valls es va celebrar el cinquè aniversari de Corredorsvalls.cat amb un sopar de gala, on unes cinquanta persones membres de l’entitat esportiva hi van ser presents. 

Durant el sopar hi va haver un seguit d’actes divertits i també molt emotius propis d’un sopar d’aquestes característiques i organitzats per l’ocasió, començant des del sopar i pastís commemoratiu de Corredorsvalls.cat on es va aprofitar per passar un vídeo sorpresa d’agraïment al seu actual fundador i president de l’entitat Marc Toda, on es va mostrar sorprès, agrait i molt emocionat acabant amb unes paraules dirigides a tots als assistents. 

Durant el postre i café es va anar fent una votació de Miss i Mister Elegància i Cul Bonic de la nit sortint-hi posteriorment el seus guanyadors i guanyadores.

Seguidament uns reconeixements de caire humorístic entregant als seus protagonistes unes bandes amb Miss i Mister amb la seva temàtica i a continuació va ser moment per posar-se una mica més seriosos i emotius i fer una sèrie de reconeixements especials a alguns dels seus  membres, com el de Billy Sancho, Fina Alaminos i Jordi Toda per la força i superació i el Sergi Ruiz i Susana Vera per la parella amb més compromís amb l’entitat, tots ells obsequiant-los amb unes figures commemoratives i amb vídeos molt emotius de cadascú.

En un moment de la nit, també es va explicar la nova secció dins l’entitat com és la de triatló i es va fer pujar al podi tots els integrants d’aquesta desitjant-los molta sort i obsequiant-los una pancarta amb el seu logo per portar-la a tot arreu allà on vagin a competir.

Per acabar, es va fer un gran sorteig per a tots els assistents amb productes i obsequis de diferents comerços i d’alguns dels col·laboradors de Corredorsvalls.cat on gairebé tots els allí presents no van pas marxar amb les mans buides. I finalment, la nit va concloure amb sessió de fotos al seu fotocall personalitzat i amb una gran festa amb deejay, música, beures i balls on tots s’ho van passar d’allò més bé i amb ganes de repetir i seguir complint-ne molts més.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada