dijous, 31 de desembre de 2015

[CRÒNICA] Sant Silevestres 2015

Aquesta passada setmana coincidint amb el cap d’any, com ja és tradicional, Corredorsvalls.cat va ser present en varies Sant Silvestres. 

Per començar,  la de Tarragona, amb una gran representació, amb el Joan Aguadé, Manel Torres, Edu González, Òscar Pi, Raquel Pi, Toni Àlvarez, Anabel, Billy Sancho, Fina Alaminos, Sergi Ruiz, Susana Vera, Santi Jiménez, Elio Cuenca, entre d’altres, amb un circuit de 7kms urbà on els nostres atletes a més de gaudir d’una bona tarda i l’últim dia de l’any van obtenir molts bons resultats. 

El mateix dia també a Reus i a Barcelona, una petita representació de Corredorsvalls.cat, amb David Arjona, on es desplaçà a Reus per fer-hi el circuit de 5kms obtenint també una molt bona marca personal de 17’21’’. I en el cas de la Marta a Barcelona, on va obtenir una magnífica 3ª posició amb un temps de 33’34’’ en els 10kms de la cursa per carrers de Barcelona amb una gran participació i ambient.

Aquest any com a novetat, una petita representació de Corredorsvalls.cat es va desplaçar a Madrid per córrer la tradicional San Silvestre Vallecana Internacional en la seva 26ª edició. Una cursa de 10 kms per carrers de Madrid que a diferència de la popular, que prenia sortida hores abans, aquesta sortia a les 19:50 juntament amb els atletes d’elit i s’arribava a dins mateix de l’estadi de Vallecas fent-ho així molt més atractiu. Els nostres representants van ser la Núria Gil amb un temps de 37’48’’ i el Marc Toda amb un temps de 37’35’’ on van poder gaudir d’una gran cursa, ambient i de ciutat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada