dissabte, 28 de novembre de 2015

[EVENT] Marató de TV3

Participació de Corredorsvalls.cat en els partits de bàsquet de la Marató de TV3

Aquest passat cap de semana, com cada any, el CB Valls va organitzar la jornada esportiva de bàsquet al Pavelló Joana Ballart per participar i col.laborar amb la Marató de TV3, aquest any per la diabetis i obesitat. 

Corredorsvalls.cat novament hi va ser present aquest any amb dos equips, com a novetat amb el de la secció de triatló. Un total de vint corredors i corredores es van reunir per posar el seu granet de sorra, deixant per un dia les vambes de córrer i agafar una pilota de bàsquet i col.laborar jugant aquests partidets organitzats entre entitats esportives i grups d’amics, abans dels partits VIP’S de Valls i del Partit dels famosos. 

El primer partit l’equip de Corredorsvalls.cat Triatló va jugar contra el club també vallenc i de córrer, l’AAEET Club Atlètic i el segon partit va ser el de Corredorsvalls.cat contra el Patronat Municipal d’esports de Valls. 

Durant la jornada i en ecabar els dos equips de Corredorsvalls.cat es van mostrar molt contents d’haver passat una molt bona estona gaudint de l’esport amb tots els companys i equips, col.laborant per aquesta bona causa i felicitant la bona feina de l’organització d’aquest event com cada any. De ben segur que l’any que ve hi tornaran a ser.

L'equip en un moment abans del partit.

L'equip en acabar els partidets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada