diumenge, 18 d’octubre de 2015

[EVENT] Pernilada 2015

PERNILADA DE CORREDORSVALLS.CAT

Aquest passat diumenge es va celebrar la primera Pernilada de Corredorsvalls.cat, un dels actes que es troba dins al cinquè aniversari d’aquesta entitat esportiva, que es celebra aquest any i que es suma a molts altres que s’aniran fent durant la temporada. 

El motiu d’aquesta també era reunir tots aquells corredors nous i no tan nous del grup per donar-se a conèixer i passar una molt bona estona i jornada de diumenge, compartint totes les experiències, curses, entrenaments i parlar, planificar propers actes i esdeveniments. El lloc de quedada fou al Fornàs a les 9 del matí per anar fins a Montblanquet, petit poble de la provincia de Lleida i casa d’un dels seus membres, i allí a les 10 fer una sortida/entrenament en grup per fer gana per la posterior pernilada.

Tot i la coincidencia de cap de setmana de curses i compromisos amb aquest dia, un grup força nombrós de Corredorsvalls.cat i van participar i poder gaudir d’una bona jornada, contents i amb moltes ganes de tornar-ho a repetir i amb tots els que en aquesta ocasió no van poder ser-hi presents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada